Полузащитникът на Будучност (Подгорица) Милош Раичкович е истинска емблема за

...
Полузащитникът на Будучност (Подгорица) Милош Раичкович е истинска емблема за
Коментари Харесай

Звезда на Будучност: Лудогорец е твърде сериозен отбор

Полузащитникът на Будучност (Подгорица) Милош Раичкович е същинска емблема за клуба, защото освен е артикул на школата, само че и през цялата си кариера с едногодишно спиране, е носил синьо-белите цветове.

Според 26-годишния състезател, една неприятна вечер, проваляне и мач, който би трябвало да бъде пропуснат, не са причина Будучност да се съмнява в себе си. Нещо повече- първенците на Черна гора се пробват да извадят позитивни неща от неприятния завършек на мача с Дечич (Тузи) и да се поздравят с позитивен резултат на следващия ден против Лудогорец.

В домашното състезание има време да се оправят нещата, даже и да стартираш неприятно, само че в първия кръг на квалификациите за Шампионска лига няма време за промяна. Преходът към идващия кръг се взема решение в един мач, след 90 или 120 минути, а е изцяло допустимо да се стигне и до дузпи. А Милош Раичкович счита, че сините са подготвени за всеки вид и против цялостния с легионери български първенец те ще покажат най-хубавото си лице.

Не успяхме на старта на шампионата, нито като самостоятелно, нито като тим. Това беше една от тези нощи, в които нищо не ти върви. Сигурен съм, че това не е отражение на нашето качество като играчи. Случва се и на най-хубавите тимове да играят едва и да изгубят, счита опитният халф пред уеб страницата "Кафе дел Монтенегро ".

link1 " >  Lap.bg
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР