Полузащитникът на Барселона Френки де Йонг е решил, че Челси

...
Полузащитникът на Барселона Френки де Йонг е решил, че Челси
Коментари Харесай

Ново 20: Френки де Йонг предпочита Челси пред Ман Юнайтед

Полузащитникът на Барселона Френки де Йонг е решил, че Челси е неговата желана дестинация, в случай че се напусне „ каталунците “ в последните седмици на летния трансферен прозорец, твърди „ The Telegraph “.

25-годишният нидерландец беше съществена цел на Манчестър Юнайтед, който желае да събере Де Йонг още веднъж с мениджъра Ерик загар Хаг, откакто двамата работеха в Аякс. Твърди се обаче, че той е дал да се разбере, че „ Стамфорд Бридж “ е първият му избор.

Ситуацията му в Барса се усложни от обстоятелството, че клубът дължи на нидерландския национал над 17 милиона паунда в отсрочени заплати от времето на пандемията от ковид.

Барселона е подготвен да продаде Де Йонг, в случай че бъде реализиран компромис. По-рано през лятото се писа, че Манчестър Юнайтед се е договорил с „ каталунците “ за трансфер на халфа. Има късмет нидерландецът да остане на „ Камп Ноу “, в случай че понижи заплатата си, само че досега той твърдо отхвърля да го стори.

Юнайтед обаче ще играе в Лига Европа, до момента в който Челси може да му предложи присъединяване в Шампионската лига, което в главната на това „ сините “ да са с приоритет в листата му.

It’s understood De Jong has made Chelsea his preferred choice should be leave Barcelona. ()
— Pys (@CFCPys)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР