Полузащитникът Маруан Фелаини не скри, че действително е отхвърлил предложение

...
Полузащитникът Маруан Фелаини не скри, че действително е отхвърлил предложение
Коментари Харесай

Фелаини публично призна: Възможно е да си тръгна от Юнайтед

Полузащитникът Маруан Фелаини не скри, че фактически е отхвърлил предложение от Манчестър Юнайтед за нов контракт и сега чака предложения от други отбори.

Белгийският национал има договор с „ алените дяволи” единствено до края на акцията и не е загадка, че те пробваха да възобновят съглашението, въпреки и футболистът да е по-скоро запаса, в сравнение с съществена фигура в проектите на мениджъра Жозе Моуриньо.

Фелаини напуща Манчестър Юнайтед

30-годишният състезател има съвсем 150 мача за Юнайтед след прехвърлянето си за 27,5 милиона паунда през 2013 година. Той съобщи, че наставникът няма никакъв проблем с решението му да не възобнови договора си.

„ Ако Манчестър Юнайтед не ме искаше повече, щяха да са ми го споделили още преди време”, разяснява Фелаини. „ Те ми насочиха оферта, най-вероятно ще има и още една. Дали ще приема – не зная. Не може незабавно да решиш сходно нещо.”

„ С Моуриньо поговорихме по въпроса. Треньорът е индивидът, който почита решенията на своите футболисти.”

Жозе без три основни фигури по празниците

„ Дали ще играя футбол през идващия сезон? Честно да си призная, не знам. Имам някакъв проект в главата си, само че още не мога да кажа нищо. Карам 10-ия си сезон в Англия. С изключения на напълно първия ми в Юнайтед, всички тези години бяха много положителни. Пет години в Евертън, пет години в Манчестър Юнайтед.”

„ Винаги лишава известно време да изковеш своите другарства. Аз познавам всички тук, а това е хубаво”, добави Фелаини.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР