Полузащитникът дебютира за едва на 16 години и бе титуляр

...
Полузащитникът дебютира за едва на 16 години и бе титуляр
Коментари Харесай

Асен Митков: Вярвам, че ще спечелим Купата на България още този сезон

Полузащитникът дебютира за едвам на 16 години и бе титуляр в първите две контроли на " сините " на лагера в Турция, само че младокът не е обезпокоен от големия товар върху плещите му. Напротив - той е най-спокоен тогава, когато е на терена с топка в крайници.
 Талант на Левски даде образец, подкрепяйки тима с виртуален билет Талант на Левски даде образец, подкрепяйки тима с виртуален билет
" При мен няма терзание, а свръхконцентрация. Аз съм най-спокоен тогава, когато играя футбол. Между юношеския и мъжкия футбол няма нищо общо, само че по-опитните играчи ни оказват помощ доста.
Професионалният футболист би трябвало да поставя извънредно доста старания както на терена, по този начин и отвън него ", съобщи той в изявление за клубния уебсайт.

" След идването на Станимир Стоилов всеки ден узнавам нещо ново и се развъртвам. Лично при мен той промени най-вече динамичността, с която играя, както и позиционирането ми в отбрана и офанзива ".
Асен Митков бе притеглен в Левски преди 2 години, а в този момент получава късмет да се наложи в титулярния състав на " сините ". Той съобщи, че решението да премине в тима не е било мъчно.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР