Полуфиналите и финалният двубой на ATP 500 турнира в Барселона

...
Полуфиналите и финалният двубой на ATP 500 турнира в Барселона
Коментари Харесай

Развръзката на тенис турнира в Барселона пряко по Mtel Sport 1 през уикенда

Полуфиналите и финалният дуел на ATP 500 шампионата в Барселона ще са акцентът в уикенд програмата на спортните канали на Мтел. Надпреварата в испанския град е измежду обичаните на международния №1 Рафаел Надал, който ще преследва невероятната 11-а купа на корта, който носи неговото име. Сред най-сериозните съперници на левичаря от Манакор са българинът Григор Димитров и австриецът Доминик Тийм. Полуфиналите в Барселона са в събота с начален час 14:30 и 17:00 в ефира на Mtel Sport 1, а финалът – в неделя от 17:00 часа по Mtel Sport 1 и като Pay-per-view на https://ppv.mtel.bg.

Три кръга преди края на съветската Премиер лига Локомотив Москва наподобява сигурен първенец, само че цели три тима зад столичните „ железничари “ имат упоритости за второто място и присъединяване в Шампионската лига. В неделя от 14:00 часа третият във краткотрайното класиране Спартак Москва ще гони наложителни три точки при гостуването си на Амкар Перм. От 16:30 часа четвъртият Зенит посреща вторият ЦСКА Москва, а разликата сред двата тима е едвам 2 точки. Двете дербита от съветската Премиер лига са директно в ефира на Mtel Sport 2.

Плейофите в Националната Хокейна Лига на Северна Америка (НХЛ) навлязоха в решителната си фаза с полуфиналните дуели в двете конференции. В събота и неделя вечер от 22:00 часа Mtel Sport 2 ще излъчи директно първите мачове от сериите в Източната конференция. В събота конфликтът е сред Тампа Бей Лайтнинг и Бостън Бруинс, а в неделната вечер е време за трансформиралия се в класика през последното десетилетие дуел сред Вашингтон Кепитълс на Александър Овечкин и Питсбърг Пенгуинс на Сидни Кросби.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР