Получи се информация, че се очаква смяна на премиера с

...
Получи се информация, че се очаква смяна на премиера с
Коментари Харесай

Отровното трио: Борисов готви за премиер културен човек, завърнал се след дълго пътуване

Получи се информация, че се чака промяна на премиера с негово единодушие - с човек, който наподобява релативно културен, неотдавна появил се в София от дълго пътешестване. Това няма да бъде част от пазарлъка. Който желае дано рискува на този пост, само че нито ние, нито протестиращите ще приемем.

Това съобщи проф. Велислав Минеков, част от " Отровното трио ", на къс блифинг пред Министерски съвет в 40-ия ден на митингите против властта и основния прокурор, съобщи.

Адв. Николай Хаджигенов добави, че те не договарят с " терористи ". " Идеята за нова Конституция е да създадат диктатурата законна. Това сега е направено с две страни по-близки до нас - едната е Русия, преди този момент го направи Ердоган. Сега се пробва да го направи и Бойко Борисов. Мафията не може да узакони диктатурата у нас ", безапелационен е Хаджигенов. 

Проф. Минеков съобщи, че митингът е почнал с доста ясни претенции. " Направихме структури на митинга в 36 града. Ще организираме мощен народен митинг. Ще приказваме с всички, които можем - със симпатизанти, с партийни водачи, с цивилен организации ", добави той. 

От " Отровното трио " припомниха и проблема с общинското дружество " Чистота Искър " и отчета за него, пожелан още през януари 2019 година от кмета на София Йорданка Фандъкова. По думите на Арман Бабикян въпреки че Фандъкова е поискала правенето му от специфична комисия, не е взела отношение след констатиране на проблеми в предприятието. 

Какво още споделиха проф. Велислав Минеков, адв. Николай Хаджигенов и Арман Бабикян вижте във видеото. 



 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР