Получаването на правилен нощен сън е от основно значение за

...
Получаването на правилен нощен сън е от основно значение за
Коментари Харесай

Най-добрата поза за сън за всяка зодия

Получаването на верен нощен сън е от главно значение за функционалния живот. Когато сме се наспали през нощта, имаме положително въодушевление, положителни сме и имаме повече сила, с цел да вършим ежедневните си задания. Ето за какво е значимо да знаем по какъв начин можем да увеличим оптимално възможностите си да се усещаме добре отпочинали всеки ден.

Оказва се, че всичко е обвързвано с нашия зодиакален знак. Както към този момент знаем, той споделя доста за нашите привички, темперамент, държание и даже ни разкрива какво да чакаме от идното пълнолуние. Така че не е чудно, че той въздействат и на метода, по който спим. Ето кои са най-предпочитаните пози за сън според от самостоятелните особености на всяка зодия:

Овен и Скорпион

Въпреки че по природа тези два знака се разграничават много, те постоянно са дейни, когато са будни. Поради това позата на боеца е потребна за тях, когато се пробват да презаредят изцяло своите акумулатори. Тя съставлява да спите по тил, с изпънати крайници и ръце в профил. Тази поза може да бъде от изгода за здравето на съня ви, защото спомага за равномерното систематизиране на натиска по дължината на гръбначния дирек, шията и ръцете. Важно обаче е да употребявате единствено една възглавница, когато спите по този метод.

Телец

Телецът постоянно се опълчва на разпоредбите и по тази причина обича да спи по стомах. Това не е най-подходящата поза, заради невъзможността да държите гръбнака си в неутрална позиция. Въпреки това, тези хора няма да одобряват да им бъде казвано кое е вярно и кое не. Когато си легнат, те напряко заспиват и няма да ги чуете до изгрев слънце.

Близнаци и Водолей

Водолеите и Близнаците спят в поза, символизираща блян, която изисква да лежите на една страна с протегнати ръце. Те лягат да спят, единствено в случай че в действителност би трябвало, тъй като има още толкоз доста неща за правене и разкриване. Именно заради това ръцете им са изпънати, като че ли се пробват да посегнат към нещо.

Рак и Риби

Позата на ембриона би трябвало да бъде желана, както за Раците, по този начин и за Рибите. Защо? Отговорът е елементарен – тъй като и двата знака просто обичат да обичат. Те обожават човешкия контакт и чувството, че към тях има още някого. Всъщност позата на емрбиона, която е една от най-често срещаните за сън, е като прегръдка на цялото тяло. Смята се, че почивката по този метод е чудесна и за болки в долната част на гърба, като оказва помощ също за понижаване на хъркането.

Лъв и Стрелец

Морската звезда е желаната поза за сън за представителите на зодиите Лъв и Стрелец. Тя съставлява лежане по тил с изпънати ръце и крайници.  Чрез нея тези два властни знака би трябвало да знаят какво се случва във всеки ъгъл на леглото. Позата защищава от болки в раменете, кръста и шията, като е изключително потребна, в случай че работите на бюро по през целия ден.

Дева

Девата е най-разумният знак, която постоянно върви по верния път. Следователно не е изненада, че тези хора обичат да спят на една страна, позиция, която съгласно експерти облекчава болките в ставите и гърба и даже понижава риска от хъркане.

Везни

Позата на мумията изисква спане по тил с подравнени гръбначен дирек, врат и глава. Това е необятно публикуван метод за отмора, заради което Везните са склонни да го избират. Те може да не спят естествено по тил, само че в случай че им кажете, че това е здравословно за тях, те ще положат всички старания да лежат по този начин, до момента в който им стане табиет.

Козирог

Козирозите избират една малко странна поза, при която спящият изпъва ръцете си от двете страни, до момента в който огъва колене.Тя демонстрира, че спящият е човек с неповторими усети и разнообразни стандарти, само че несъмнено не е подобаваща за всеки.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР