Полското студио 11 bit публикува първото геймплей видео към Frostpunk

...
Полското студио 11 bit публикува първото геймплей видео към Frostpunk
Коментари Харесай

Излзе геймплей видео към Frostpunk 2

Полското студио 11 bit разгласява първото геймплей видео към Frostpunk 2, продължение на хитовот стиймпънк премеждие от 2018. Трейлърът е очебийно тъмен и наподобява с играта 11 bit Studios няма да променят на следваните от тях концепции да ни показват мрачни прекарвания с сложни избори.

Действието във Frostpunk 2 се развива 30 години след показаните в първата игра. Градът е оживял, само че се е увеличен доста, с което вашата роля към този момент е доста по-трудна. Всяко ваше решение би трябвало да е утвърдено от градския съвет, а техните ползи не постоянно съответстват с тези на елементарните хора. Frostpunk 2 излиза през първата половина на тази година за лични компютри, а по-късно и за конзоли.

„ Frostpunk 2 към момента е игра, в която се споделя за Града и неговото общество. Но в този момент вътрешните несъгласия, провокирани от обществените неравенства, значи, че играещите ще се изправят пред нов тип закани. Използваме пост-апокалиптичната конюнктура, с цел да разкажем една история със смисъл за човешката упоритост. Понеже в последна сметка, това, което може да докара до нашия край не е самата природа, а човешката природа “, споделя на страницата на Frostpunk 2 в Steam шефът по дизайна в 11 bit Якуб Стокалски.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР