Полското ново попълнение на руския гранд Зенит (Казан) от вчера

...
Полското ново попълнение на руския гранд Зенит (Казан) от вчера
Коментари Харесай

Бартош Беднож: Когато бях дете, мечтаех да играя за Зенит

Полското ново попълнение на съветския гранд Зенит (Казан) от през вчерашния ден е разполагаем на тима. Беднож долетя до Казан след тарнзитни полети през Истанбул и Москва. View this post on Instagram

A post shared by (@bednii) on Aug 16, 2020 at 4:02am PDT

“Това бе дълго пътешестване, малко съм изтощен в този момент. Бях припрян да дочакам момента, когато най-сетне ще видя своите нови другари. Когато бях момче, мечтаех да играя за Зенит (Казан). Сега моята фантазия се сбъдна. Когато ми предложиха да мина в Зенит, аз доста бързо подписах контракт по 2 аргументи. Първата е, че тимът може да завоюва безусловно всичко. С неспокойствие очаквам момента, когато ще мога да завладявам с него първия си трофей. Втората е, че в Зенит в никакъв случай не признават второто място - по този начин, както и аз. Затова съм тук. Разговарях с Вилфредо Леон и Матю Андерсън, тъй като те към този момент доста знаят за Казан. Много се надявам, че това ще бъде отличен сезон за мен и не мога да дочакам, когато ние ще пристъпим към деле”, съобщи Бартош Беднож в изявление за пресслужбата на Зенит.

Witamy w Kazaniu,

Первые минуты и первое интервью Бартоша Бедножа в столице Татарстана
— Зенит-Казань (@volleyzenit)
През лятото Бартош Беднож подписа 2-годишен договор с клуба от Казан.

Предишните два сезона 25-годишният полският национал игра за италиансикя Модина, с който завоюва Суперкупата на Италия през 2018 година. View this post on Instagram

A post shared by (@volleyzenit) on Aug 17, 2020 at 6:11am PDT
В своята кариера посрещачът е носил екипите на полските клубове Ченстохова (2013/14), Олшчин (2014 - 2016) и СКРА Белхатов (2016 - 2018).

С нацчионалния тим на Полша стигна до бронзовите медали в Лигата ан нациите през 2019 година и попадна в Идеалния тим на “Финалната шестица”.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР