Полският вратар Йежи Дудек, който мина през Реал Мадрид и

...
Полският вратар Йежи Дудек, който мина през Реал Мадрид и
Коментари Харесай

Бивш вратар на Реал: Кристиано е егоцентрик, Раул е арогантен, а Меси говори неща, каквито не можете да си представите

Полският вратар Йежи Дудек, който мина през Реал Мадрид и Ливърпул, издаде автобиография, в която разказва огромна част от съотборниците си и противниците на терена. Стражът се прочу със избавените дузпи на финала против Милан, което оказа помощ на Ливърпул да завоюва Шампионската лига през 2005 година.

“Лионел Меси е огромен подбудител, каквито бяха Барселона и треньорът Джосеп Гуардиола. Винаги са подготвени да те нервират и доста постоянно им се получава съвършено. Виждал съм и съм чувал Меси да приказва такива груби неща на Пепе и Рамос, че даже не може да си визиите да излязат от устата на човек, който наподобява толкоз спокоен и приветлив ", написа Дудек, който изкара четири сезона в Ла Лига за Реал сред 2007 и 2011 година

Полякът “подкара ” и легендите на “белите ” Раул Гонсалес и Кристиано Роналдо. " Раул е доста нахален, само че като цяло беше естествен. Кристиано пък е доста тесногръд и има необикновено предпочитание да печели. Сигурен съм, че избира тимът му да завоюва 1:0 с негов гол, в сравнение с с 5:0, само че той да не вкара. Като изключим това, е естествен човек, само че разбирам, че не всеки може да хареса, когато не го познава ", добави някогашният пазач.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи мачове от испанската LaLiga, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport 4.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР