Полският президент заяви, че е готов да построи нова Желязна

...
Полският президент заяви, че е готов да построи нова Желязна
Коментари Харесай

Полският президент е готов да построи нова Желязна завеса чак до облаците

Полският президент съобщи, че е подготвен да построи нова Желязна завеса " чак до облаците ", с цел да държи далеко нападателните страни, съобщи за Българска телеграфна агенция Полската организация по печата (ПАП). Анджей Дуда сподели това в Рига, където организира договаряния по въпросите за сигурността с латвийския си сътрудник Егилс Левитс. 
Полският държавен глава добави, че неговата страна и Латвия се опълчват на съветската инвазия в Украйна и че са подготвени да създадат всичко допустимо да държат спора надалеч от страните си. 

" Днес същинската цел на съветските водачи и на първо място на съветския президент Владимир Путин е възобновяване на царската империя. Ние сме срещу тази война ", сподели Дуда.
" Готов съм за връщането на Желязната завеса, в случай че би трябвало да се оправя с една нападателна страна оттатък източната граница, която желае да убива свои съседи, да завладее техни земи и да им отнеме свободата ", добави той. 
" Готов съм да построя Желязна завеса чак до облаците, с цел да ги държим надалеч от нас ", сподели още Дуда. 

Той добави, че съветската инвазия в Украйна е " доведа до съществени промени в метода, по който доста хора виждат света, най-много що се отнася до сигурността и бъдещето ". 
Балтийските страни, чиито опит с съветската надмощие е подобен с този на Полша, предизвестиха света, че рухването на комунизма в Русия не значи, че " Русия с нейния великоруски нрав е изчезнала от лицето на земята ", уточни полският президент.
" Всъщност ние ставаме очевидци на нейното възкръсване, на детонация на съветския имперски комплекс, изразен в експанзия към нашата част от Европа ", продължи Дуда. 
По думите му държанието на Русия през последната година е посочило на света, че " приказките за края на историята и безконечния мир... в Европа са цялостна заблуда ".
Източник: Българска телеграфна агенция
Следвайте " Гласове " в
 
03 Фев 202395102 Фев 2023445802 Фев 2023430831 Яну 2023181931 Яну 2023200930 Яну 20231430КоментариHaho03 Фев 2023 9:02ч.
И по-късно и вие отивайта в облаците, що ще сер%те единствено по земята.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати На остаряла коза яре03 Фев 2023 9:12ч.
До Марс е по добре.Луд отмалялост няма, единствено се поти!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати bodar4uk03 Фев 2023 9:20ч.
Абе, я гледайте заедно в облаците, да не би да ви се изцвъка някой Буревестник от още по-високо.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати rover03 Фев 2023 9:42ч.
" в случай че би трябвало да се оправя с една нападателна страна оттатък източната граница " - първо, малце се е поизсилил пан пшек. второ, да нема играчка-плачка след това.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати напълно изгубиха акъла си03 Фев 2023 10:08ч.
Демек, решил да построи нова вавилонска кула, макар регистрирания скръбен опит от библейските правремена.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати логото03 Фев 2023 10:22ч.
«Те, кто рассчитывает одержать над Россией победу на поле багра, очевидно, не понимают, что современная война с Россией будет для них совсем другой. Мы свои танки к их границе не посылаем. У нас есть чем ответить. И применением бронетехники дело не закончится. Все должны это понимать», – сказал президент (Владимир Путин - б.м.).
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Ами да построят, то доста акъл03 Фев 2023 10:23ч.
не се желае за това. Изплъзна се информация от швейцарски вестник, че Съединени американски щати предложили на Русия 20% от Украйна на руснаците, с цел да прекратят военните си дейности. Поляците неистово се стремят да станат идващите за " разпределяне " (вместо да са признателни на Екатерина Велика, че въпреки всичко са останали като някаква държава).
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати рукола Z03 Фев 2023 10:37ч.
Ха ха ха... мечтатели, а кой ще я строи тая завеса?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати а кой ще я строи тая завеса?03 Фев 2023 11:04ч.
- Как кой?... Ами всички тези с акъла на Този.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати рукола Z03 Фев 2023 11:26ч.
Ми то няма такива толкоз идиоти... то се строи със съидейници, а те са една шепа марионетки, сложени на управнически постове и до там, други идиоти няма
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР