Полският президент Анджей Дуда е разговарял по телефона с лице,

...
Полският президент Анджей Дуда е разговарял по телефона с лице,
Коментари Харесай

Руски комик се направи на Макрон, звънна на полския президент

Полският президент Анджей Дуда е разговарял по телефона с лице, показало се за президента на Франция Еманюел Макрон, оповестиха от канцеларията на президента. Разговорът се е провел в нощта, когато ракета порази село в Полша и умъртви двама души, съобщи Българска национална телевизия. 

Разговорът е траял 7 минути и половина. Той беше публикуван в интернет от съветските комици Вован и Лексус. На записа се чува по какъв начин Дуда приказва на британски със събеседника си и споделя: " Еманюел, повярвай ми, аз съм извънредно внимателен ". " Не желая война с Русия и повярвай ми аз съм извънредно внимателен, извънредно внимателен ", прибавя полският президент.

Съобщението от канцеларията на Дуда гласи: " След детонацията на ракетата в Пшеводув по време на диалозите с държавни и държавни ръководители, се свърза едно лице, показало се за френския президент Еманюел Макрон. По време на диалога президентът Анджей Дуда, заради необичайния метод на водене на диалога от събеседника, осъзна, че това може би е опит за номер и завърши диалога ".

Това не е първият път, в който Вован и Лексус съумяват да се свържат с Дуда. През 2020 година двамата се обадили на полския президент, представяйки се за генералния секретар на Организация на обединените нации Антониу Гутериш.

Истинските имена на руснаците са Владимир Кузнецов и Алексей Столяров. Те са известни в родината си с телефонните си позвънявания на звезди, в които се показват за известни персони. Освен в функциите на Макрон и Гутериш, руснаците са се представяли също за Елтън Джон, Борис Джонсън и принц Хари.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР