Полският нападател на Барселона - Роберт Левандовски, предупреди, че успешният

...
Полският нападател на Барселона - Роберт Левандовски, предупреди, че успешният
Коментари Харесай

Левандовски: Тики-така не върши работа вече

Полският нападател на Барселона - Роберт Левандовски, предизвести, че сполучливият игрови стил на отбора преди 10 години може и да не сработи в днешно време. Според голмайстора футболистите на Барса би трябвало да се приспособяват към различен метод на игра, който да им разреши да демонстрират най-хубавите си качества.

“Наясно съм, че поради традициите в този клуб би трябвало постоянно да залагаме на нападателен футбол, само че пък и би трябвало да разберем, че футболът се трансформира ”, показа Лева пред клубния уебсайт.

" Начинът, по който Барса е играл преди 10 години, може да не сработи в този момент. Нужно е да се приспособяваме към метод, при който да демонстрираме най-хубавите качества на играчите. А и самите състезатели се трансформират. Футболът към този момент не е същият като преди 10-15 години.

“Тики-така ” към този момент може да не прави работа. Необходимо е да се откри салдото, да се реализира съвършената композиция сред качествата на играчите, които имаш.

Вече не става дума толкоз за тактичност, а да можеш да се нагодиш към всяка една скица ”, добави той.

" Заради опита ми съм свикнал да играя при всевъзможни обединения, които дори се трансформират по време на мача. Шави непрекъснато ни споделя, че би трябвало да умеем незабавно да променяме динамичността на всяка една среща, а не да чакаме до почивката ”, приключи голмайсторът.

Барселона има 9 точки преднина на върха в Ла Лига, втори е Реал Мадрид. За каталунците следва посещение на Атлетик Билбао в неделя 12-и март, а седмица по-късно одобряват точно " кралете " за Ел Класико.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР