Полша се надява, че този път ще започне с победа

...
Полша се надява, че този път ще започне с победа
Коментари Харесай

Словаците са сигурни, че заплахата няма да идва само от Левандовски

Полша се надява, че този път ще стартира с победа на огромно състезание, която ще бъде извънредно значима и поради трупането на точки преди мача с огромния любимец в групата Испания.

Словакия обаче ще се опита да укроти Роберт Левандовски и търси своите преимущества. Едно от тях е, че много словаци играят или са играли в полския шампионат.

Бранителят Милан Шкриняр евентуално ще би трябвало да стопира огромната звезда и капитан на поляците Левандовски, който с изключение на с екипа на Байерн, ще се опита да потвърди и класата си на огромен шампионат.

И двамата футболисти имаха основна роля за клубовете си по време на сезон 2020/21, като Шкриняр оказа помощ на Интер да завоюва купата в Серия А, като "нерадзурите " имаха най-хубавата отбрана. В същото време Левандовски още веднъж е първенец на Германия с най-вече маркирани голове.

"Познавам доста добре полската Екстракласа, само че поляците нямат доста играчи в националния тим от локалното състезание. Те имат мощен тим и ще бъдат любимците в мача с нас. Очаквам го с неспокойствие, ще забележим по какъв начин ще се развие, само че аз имам вяра, че на терена ще се представим почтено ", сподели вратарят Душан Kуцияк, защитавал цветовете на Легия Варшава в продължение на пет години, а също по този начин и с опит в Лехия Гданск.

Той също по този начин добре осъзнава, че възможният триумф на Словакия би сложил играчите на мощна позиция: "Не забравяйте, че поляците са любимци. Просто погледнете размера на тяхната страна и броя на играчите или в кои клубове играят. Можем, желаеме успеха и ще създадем всичко. Има огромно значение първия мач, само че това не е решаваща борба ", добавя стражът.

Логично, името на най-голямата звезда на противника, нападателят на Байерн Мюнхен, провокира мнения: "В момента изрично Левандовски е най-хубавият нападател в света, а не един от най-хубавите. Те имат и други качествени нападатели като напривер Швиерчок или Свидерски ", съобщи още Куцияк.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР