Полша настоя Германия да се включи с повече помощи за

...
Полша настоя Германия да се включи с повече помощи за
Коментари Харесай

Полският премиер обвини Шолц в егоизъм

Полша настоя Германия да се включи с повече помощи за Украйна. Днес в Берлин е полският министър председател Матеуш Моравецки. Той непосредствено упрекна Германия в нарцисизъм и мисъл единствено за себе си.

" Германия би трябвало да преодолее своя нарцисизъм и да предложи действителна помощ на Украйна ", сподели той преди срещата си с Шолц и литовския министър председател Гитанас Науседа.

Тримата водачи ще разискват глобите против Русия.

Досегашната военна помощ – 5000 каски, е надалеч от това, от което Киев има потребност за самозащитата си, уточни още полският министър председател.

" Каква е тази помощ? Това е анекдот. Дойдох в Берлин, с цел да моля към съвестта на немското държавно управление и най-накрая да се съгласи на по-твърди наказания ", сподели той.

Премиерът на Полша разиска и прекъсване ина двата газопровода – „ Северен поток “ 1 и 2. Първият газопровод е значим за газовите доставки в Германия, а вторият бе спрян преди стартирането му в активност.
Орбан: Няма да блокираме никакви наказания. Това е война - би трябвало да сме единни
Унгария ще поддържа всички наказания на Европейския съюз против Русия и няма да блокира нищо.

Това разгласи през днешния ден унгарският министър председател Виктор Орбан, представен от Ройтерс.

" Унгария съобщи ясно, че поддържа всички наказания - няма да блокираме нищо и ще приемем и подкрепим това, което бъде признато от министър председателите на страните членки на Европейския съюз ", сподели унгарският министър председател. " Време е да бъдем единни, това е война ", посочи той.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР