Половината от мандата ни измина и смятам, че една не

...
Половината от мандата ни измина и смятам, че една не
Коментари Харесай

Втора клетка на сметището и подмяна на водопровод - сред приоритетите на кмета на Перник за 2022 г.

Половината от мандата ни измина и считам, че една не дребна част от поетите задължения са изпълнени, сподели в ефира на Радио София кметът на Перник Станислав Владимиров.
„ Заварихме Перник в доста сложна обстановка – водна рецесия, по-късно Covid рецесия, наводнявания, излизане на река Струма от коритото. Трудни две години, само че и не малко работа се свърши. Усещам голяма поддръжка от страна на перничани , което ни дава убеденост “, добави Владимиров.

Той очерта и целите за 2022 година и провокациите, преди които е изправена община Перник.

„ Предстои създаване на втора клетка на сметището. Това е проблем, който го заварихме при започване на мандата. Предстои промяната на доста километри тръбопровод , знаете това е един от големите проблеми на Перник. Предстои подмяната на канализация, създаване на кръгови кръстовища, преасфалтиране на улици, замяна на улично осветяване и светофарни уредби “, сподели Станислав Владимиров.

Предстои и построяването на нов корпус на едно от огромните учебни заведения в града, което ще има и басейн, добави кметът на Перник.

Тече организация и за фестивала „ Сурва “ , който ще се организира в три следващи уикенда, с цел да се избегне скупчване на хора. На място ще има и пунктове, на които ще се вършат антигнени проби за Covid-19.

Подробности можете да чуете в звуковия файл
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР