Половин век закръгли Любо Нейков на 7 февруари. Най-емоционалното пожелание

...
Половин век закръгли Любо Нейков на 7 февруари. Най-емоционалното пожелание
Коментари Харесай

Големият Любо Нейков рони сълзи. Причината е неговият баща

Половин век закръгли Любо Нейков на 7 февруари. Най-емоционалното благопожелание за юбилея си комикът получи от своя татко Иван. „ Стана на 50, само че си като на 25. Еее, бъди по този начин и към 100-те. Сине, бъди здрав и все по този начин сполучлив. Желая ти доста ефирен екран, повече театрални подиуми с цялостни салони и триумф в новото предаване “, написа пенсионерът за персоналния мотив на наследника си във фейсбук, а Любо призна, че се е просълзил от честитката.

Въпреки кръглата годишнина артистът още веднъж избра да чества само със фамилията си и най-близкия си другарски кръг. Откакто майка му и брат му се споминаха, Нейков взе решение повече да не подвига шумни тържества за рождените си дни. Баща му Иван, който остана да живее самотно в родния им Червен бряг след гибелта на неговата брачна половинка Цеца, не могъл да пристигна на посетители в столицата за празника, само че очаквал Любо, снахата Гинка и внучката Ани да го посетят в най-скоро време.

Обичаният комедиант неведнъж е молил баща си да се реалокира при тях в София, само че Иван Нейков упорствал да не им се натрапва и желал да остане в къщата, в която живели щастливо с жена му. Тя си отиде точно на Благовещение през 2018 година, а през този февруари ще станат 4 години, откогато бащата на актьора е вдовец. Няколко години преди този момент пък инфаркт покоси техния различен наследник Цветан, а нещастието унищожи освен родителите на Любо, само че и самия него. След кончината на батко си той осинови неговата щерка Инна, която гледа като свое родно дете. Актьорът ѝ оказа помощ да се изучи и сега девойката работи като акушерка в „ Майчин дом “. Успя да се снима и в сериала „ Откраднат живот “, продуциран от чичо ѝ, където изигра себе си. Инна показа, че е подготвила огромен подарък за рожденика дружно с неговата дъщеричка Анна, която след седмици става на 11.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР