Половин година измина от смъртта на Леандро де Ниро Родригес

...
Половин година измина от смъртта на Леандро де Ниро Родригес
Коментари Харесай

Робърт де Ниро наруши мълчанието

Половин година измина от гибелта на Леандро де Ниро Родригес - внукът на Робърт де Ниро. За страдание младежът загуби живота си едвам на 19- годишна възраст.
 Робърт де Ниро за развъждането на бебе на 80-годишна възраст
Предизвикателството да имаш 7 деца на 80 - Робърт де Ниро знае най-добре

Кое му харесва и кое - не

Месец откакто научихме новината, стана и ясно какво е предизвикало гибелта на момчето. Според американските правосъдни лекари тя е била провокирана от " токсичните резултати на фентанил, бромазолам, алпразолам, 7-аминоклоназепам, кетамин и кокаин ".

Още преди да бъде публично доказано, че  фатално е предозирал с опиати, по случая бе задържана 21-годишна жена на име. Твърди се, че тя е продала хапчета със подозрително наличие на младежа, защото е била арестувана с огромно количество от тях.

Жената след това е упрекната за разпространяване и владеене с желание за разпространяване на фентанил и алпразолам. За оксикодона, който е продавала пък, се допуска, че е съдържал фентанил.

Сега, месеци след гибелта на внука си,  за първи път приказва намерено за персоналната си болежка.

В ново изявление пред People артистът споделя, че в началото не е повярвал, когато е схванал за нещастието.

" Това е просто потрес. Никога не съм мислил, че ще се случи. И тъкмо тогава започнах да мисля за всички неща, които можехме да създадем, може би трябваше да създадем дружно с него. Не знам дали това би трансформирало нещата. Но се върти в мозъка ми. Не трябваше да се случва ", споделя.
 Робърт де Ниро и Canal Productions против Греъм Чейс Робинсън - по какъв начин завърши делото сред артиста и някогашната му асистентка
Жената, която осъди Робърт де Ниро

В правосъдната драма забъркана се оказа и приятелката му

Внукът му Леандро де Ниро Родригес бе дете на 56-годишната му щерка Дрена, напомня също изданието.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР