Положих страшно много усилия и труд за тази световна титла.

...
Положих страшно много усилия и труд за тази световна титла.
Коментари Харесай

Станимир Беломъжев: Доказах на света, че заслужавам за втори път да съм световен шампион



„ Положих ужасно доста старания и труд за тази международна купа. Да стана международен първенец ми беше една от фантазиите. Като дребен постоянно съм мечтал за това. И първия път като я изпълних  някакси бях удовлетворен. След това една, две години ми липсваше мотивация. След като се роди щерка ми, още веднъж започнах да мисля, че желая да го повторя резултата. Трудно се става международен първенец, само че още по –трудно е да защитиш купата. При всяка една подготовка през тази година, постоянно съм бил с концепцията, че би трябвало да натискам и би трябвало да настискам повече, тъй като желая да стана още веднъж международен първенец. Искам да потвърдя на света, че не инцидентно са се случили нещата преди 5 години. Исках да покажа, че заслужавам да завоюва купата още един път. “, това показа особено за БНР Станимир Беломъжев, който през днешния ден за повторно след 2017 година завоюва международната купа по ски-ориентиране в междинната отдалеченост от шампионата на планетата във Финландия.

„ Тази купа я обричам на щерка си, на жена ми, на всички близки, на моето семейство. Това са хората, които стоят зад този златен орден. Те ме търпят подобен, какъвто съм – да ме няма по 200 дни в годината, да съм раздразним от време на време, поради това, че не ми се получават нещата, че не се усещам доста добре, че съм максималист, че желая постоянно най-хубавото, че диря най-хубавия метод на подготовка, че се срещам с неволите в нашата страна. На тях я обричам тази купа “, добави двукратният ни към този момент международен отличник.

„ Не знам по какъв начин ще моето бъдеще в спорта. Сега желая да си умря, да си видя най-близките и малко да се отърся и от позитивните и от негативните страсти през този сезон “, приключи троянецът.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР