Полицията задържа 37-годишен шофьор, който заплашвал, стрелял, блъскал и пребил

...
Полицията задържа 37-годишен шофьор, който заплашвал, стрелял, блъскал и пребил
Коментари Харесай

Отново - брутален побой и стрелба на пътя

Полицията задържа 37-годишен водач, който заплашвал, стрелял, блъскал и пребил различен лидер на пътя край Доблич единствено поради това, че му е алармирал с клаксон. Нападателят - Илтер Аксанов-Шалтера, е престъпно проявен.

" Човекът потегли да ме преследва, извади автомат или автоматизирано оръжие, револвер ли, не знам, само че изстрелите бяха доста на постоянно в пай период от време. Стреля във въздуха, стреля и по автомобила ", описа Михов пред NOVA.

Пострадалият се опитал да избяга, само че Шалтера го настигнал и блъснал колата му три пъти, като последния го принудил да спре.

" Последва разпра и опасност с оръжието. Ако не сляза от автомобила, да ме простреля, да ме убие, да ме добие и разните му там закани. Той агресира доста и с тежки удари в лицето и в гърдите нанасяше дружно с оръжието вътре в автомобила нанасяше над мен ", добави Михов пред Българска национална телевизия.

" След това изиска да вземе парите ми, да ме ограби и да тръгне ", сподели още младият мъж.

" Спират няколко индивида, очевидно нападателят вижда, че става към този момент прекомерно обществено. Казва на сина си " Ела го довърши, ела го довърши " за моя мъж. Синът му демонстрира здрав разсъдък и не го прави ", описа брачната половинка на Пламен Илияна Кръстева, която описа за случилото се във Facebook.

Малко по-късно Аксанов е арестуван. Оказва се, че същия ден е пуснал видео в обществените мрежа по какъв начин кара с над 180 км/ч. По-късно профилът му е заличен. На самия него към този момент е наложена мярка за неотклонение " Задържане под стража ", районната прокуратура в Добрич води досъдебно произвеждане за хулиганството на пътя.

А Пламен Михов е настанен в Многопрофилната болница в Добрич с голям брой контузии.

" Мъжът ми е със строшен нос, с комоцио и с охлузни рани ", сподели още Илияна Кръстева.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР