Полицията във е започнала разследване срещу мъж, който е бил

...
Полицията във е започнала разследване срещу мъж, който е бил
Коментари Харесай

Полицията в Париж задържа заподозрян, нападнал мигранти с нож

Полицията във е почнала следствие против мъж, който е бил задържан за това, че е нападнал група мигранти с нож в столицата Париж, оповестяват локални медии, представени от БГНЕС.

Според телевизионния канал BFMTV полицията е повдигнала обвиняване на причинителя в опит за съзнателно ликвидиране поради нападението над мигрантите в лагера " Берси ". Ян Бросат, заместник-кмет на Париж, отговарящ за закрилата на бежанците и жилищното настаняване, удостовери информацията за нападението и го дефинира като " расистко ".
Задържаха двама мъже във Франция, възнамерявали офанзиви с нож на Коледа
Във Франция са арестувани двама мъже, възнамерявали терористични офанзиви в интервала на коледните празници, заяви телевизия BFMTV. Според изто...

Той съобщи, че причинителят е нападнал мигрантите, които са разположили палатките си в публичен парк в Берси. Твърди се, че мъжът се е опитал да събори палатките и е намушкал с нож спящите там мигранти. Той направил действието, до момента в който скандирал антиимигрантски лозунги против тях. " Ето до каква степен води тривиализирането на словото на омразата ", написа Бросат в Twitter.

Жертвите, за които е открито, че са африканци, са били неотложно приети в болница. Единият от тях към момента е в тежко положение. Около 50 мигранти са се подслонили в палатков лагер в Берси. През последните 40 дни близо 150 души, измежду които дами и деца, са потърсили леговище в и тунел, водещ от Пре Сен Жерве до Париж.

Неправителствени организации приканиха държавното управление незабавно да се заеме с жилищната рецесия, която принуди няколкостотин мигранти, очакващи леговище, да спят в спонтанни лагери в публични паркове.

Още от ЕВРОПА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР