Полицията в щата Ню Мексико публикува множество видеоматериали в рамките

...
Полицията в щата Ню Мексико публикува множество видеоматериали в рамките
Коментари Харесай

Публикуваха кадри около разследването на фаталния инцидент с Алек Болдуин

Полицията в щата Ню Мексико разгласява голям брой видеоматериали в границите на продължаващото следствие на съдбовната пукотевица по операторка от страна на артиста и продуцент Алек Болдуин през октомври на снимачната площадка на уестърн, съобщи Асошиейтед прес.

Файловете с данни, оповестени от офиса на шерифа на окръг Санта Фе, включват видеозапис, на който се вижда по какъв начин проверяващите организират разпит на Болдуин в границите на няколко часа след съдбовната пукотевица и беседват с него в дребен офис. Файловете от следствието включват и репетиционни клипове , на които се вижда по какъв начин Болдуин в костюм упражнява маневра за бързо изваждане на оръжие.
 
...
— The Alike (@thealikecom)

Шерифът на окръг Санта Фе Aдан Мендоса съобщи в изказване, че се чакат резултатите от балистичния и съдебномедицинския разбор на ФБР, както и проучванията на пръстови отпечатъци и ДНК.
 
NEW
“The Santa Fe County Sheriff’s Office released videos and files Monday associated with the ongoing investigation of the accidental shooting that killed cinematographer Halyna Hutchins on the set of ‘Rust’ in October of 2021. ”

1/4
— Shane B. Murphy (@shanermurph)

" Службата на шерифа разгласява всички файлове, свързани с продължаващото ни следствие ", се споделя в изказването му.

Тези файлове включват и фотоси на муниции и отчети от експертизи .
 
Alec Baldwin's first words to detectives revealed as cops release 'Rust' bodycams, crime scene photos
— Dave Koffer (@KofferDave)

На 21 октомври 2021 година в ранчо в покрайнините на Санта Фе Болдуин насочва револвер към операторката Халина Хъчинс. Оръжието гръмва, убива нея и ранява режисьора Джоел Соуза.

Двамата са се намирали в дребна черква по време на подготовката за снимане на сцена.

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР