Полицията в Германия извърши серия от обиски, след като преди

...
Полицията в Германия извърши серия от обиски, след като преди
Коментари Харесай

Обискираха апартаменти в Германия заради взривно устройство със свастика


Полицията в Германия извърши серия от обиски, откакто преди дни покрай Ерфурт в Източна Германия беше открито, обозначено със свастика, съобщи ДПА.

Органите на реда през вчерашния ден са претърсили четири жилището и култивиран имот. Те са иззели " съществени материали за произвеждане на пиротехнически произведения и експлозиви под формата на тор ", оповестиха от престъпната полиция на провинция Тюрингия след интервенцията.

Към момента се изследват веществата, само че към този момент няма индикации, че те биха били рискови, показват формалните лица.

Служителите са иззели също по този начин устройства за предпазване на данни, мобилни телефони и фойерверки.

Четирима мъже на възраст от 17 до 33 години, които към този момент са известни на полицията за дребни закононарушения, имат връзки със постройките, които са били претърсени в и към Щраусфурт, съобщи представител на полицията.

Разследванията не престават.

Миналата седмица в неделя бяха открити две самоделни взривни устройства в автобусен заслон на перон на жп гара Щраусфурт покрай Ерфурт. Едното от тях е било обозначено със свастика, което е предиздвикало проверяващите да ревизират дали не е планувано политически стимулирано закононарушение.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР