Полицията помага на варварските мюсюлмански орди. Това написа заместник-председателят на

...
Полицията помага на варварските мюсюлмански орди. Това написа заместник-председателят на
Коментари Харесай

Германска депутатка избухна: Полицията помага на мюсюлманските варварски орди

Полицията оказва помощ на варварските мюсюлмански орди. Това написа заместник-председателят на евроскептичната партия Алтернатива за Германия (АзГ) Беатрикс декор Щорх в Twitter, съобщи Би Би Си.

Депутатката от федералния парламент в Берлин разяснява обява на управляващите в Кьолн. Полицията в западния град пусна в профила си в системата за микроблогове текст на арабски, честитящ Нова година. Постът стана мотив декор Щорх да насочи обвиняванията към чиновниците на реда в подкрепяне на терористи и изнасилвачи.

Изявата стана на законодателката мотив админите на Twitter да спре акаунта на декор Щорх за 12 часа. Тя, от своя страна, упрекна Twitter в цензура. Кьолнската полиция отговори на парламентаристката, че обявата в Twitter е била освен на арабски, само че и на немски, британски, и френски.

Според английската медия на декор Щорх може да бъде съдена за разпалване на религиозна и етническа ненавист. Федералния парламент през 2017 година вкара санкции до няколко милиона евро за обществени мрежи, които не отстраняват дискриминиращи постове. Да напомним, десетки дами бяха нападнати от имигранти в нощта на 31 декември 2015 против 1 януари 2016 година Заради офанзивите хората в доста немски градове посрещнаха 2018 година при засилени ограничения за сигурност.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР