На 8 май председателят на КНР Си Дзинпин заедно със

...
На 8 май председателят на КНР Си Дзинпин заедно със
Коментари Харесай

Лидерите на Китай и Сърбия пред журналисти: Целим по-добър живот за нашите народи

На 8 май ръководителят на КНР Си Дзинпин дружно със сръбския президент Александър Вучич се срещнаха с публицисти след диалози им в Белград.

От името на китайското държавно управление и китайския народ Си Дзинпин откровено поздрави президента Александър Вучич, държавното управление и братския народ на Сърбия. Си Дзинпин означи, че преди осем години Сърбия става първият изчерпателен стратегически сътрудник на Китай в Централна и Източна Европа. Днес Сърбия е първата европейска страна, която взаимно с Китай построява общественост на споделена орис, което изцяло отразява тактиката, спецификата и високото равнище на китайско-сръбските връзки. Си Дзинпин означи, че построяването на споделена орис сред Китай и Сърбия в новата епоха е стратегически избор и за двете страни. Целта е да се осъществя желанието на двата народа за по-добър живот. Мотивацията се крие в твърдата поддръжка и необятното присъединяване на двата народа.

Александър Вучич съобщи, че съдействието сред Сърбия и Китай е дало плодотворни резултати, а народът на Сърбия е постигнал действително благоденствие. Сръбската страна ще продължи твърдо да поддържа Китай по всички въпроси, засягащи главните ползи на Китай. Приятелството сред двете страни няма да бъде нарушено и разрушено от никакви сили.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед3890Кузман Илиев: Политиката ни през последните години е водевилен циркАлтернативен Поглед4234Кузман Илиев: Не имам вяра, че има обстановки, в които един народ просто умираКоментарен Поглед14377Д-р Румен Петков: Посещението на Си Дзинпин в Европа: Скритите посланияКоментарен Поглед6827Проф. Боян Дуранкев: Перспектива пред Европа: прозрение във философията на актуален Китай и взаимно обмисляне на общото ни бъдещеАлтернативен Поглед12620Нова епоха, нова вероятност за развиване /Дискусия по отношение на визитата на Си Дзинпин в Европа/Алтернативен Поглед93020Ген. Димитър Шивиков: В обединението на искащите на Макрон ще бъдат натикани страните от соцлагераАлтернативен Поглед77195Мартин Карбовски: Нашето изменничество към руснаците е едно от най-отвратителните групови исторически предателстваАлтернативен Поглед76173„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юни  ЛЕВИЦАТА, седем нови обединения, Споразумение, идните избори  ЛЕВИЦАТА, седем нови обединения, Споразумение, идните избори
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР