Полицията получила сигнал за стрелец в частното християнско Училище на

...
Полицията получила сигнал за стрелец в частното християнско Училище на
Коментари Харесай

Трансексуален застреля три деца и трима възрастни в училище в Тенеси

Полицията получила сигнал за стрелец в частното християнско " Училище на Завета " и отзовалите се служители на реда чули изстрели, идващи от втория етаж на постройката, сподели пред публицисти Дон Арън, представител на полицейската работа на Нашвил. Нападателката била въоръжена с минимум две полуавтоматични винтовки и револвер, добави Арън.

По думите на представителя двама служители на реда разкрили огън по нея във фоайето на учебното заведение и са я простреляли. " На този стадий не знаем коя е тя ", сподели още Арън. По-късно полицията съобщи пред локални медии, че тя е транссексуален мъж - родена е като жена, само че идентифицираща се като мъж.

Смъртоносните всеобщи стрелби са постоянно събитие в Съединени американски щати, само че е извънредно извънредно нападателят да е жена, показва Ройтерс. Само четири от общо 191 всеобщи стрелби, записани в каталога на Проект " Насилие " - неправителствена изследователска организация - са били осъществени от дами.

 

Трима възпитаници с огнестрелни рани са били признати в болницав Нашвил, където била установена гибелта им, заяви представител на болничното заведение. Трима чиновници от учебното заведение също са били убити от нападателката, добави полицията.

Освен убитите, никой различен не е бил прострелян, сподели Арън.

Частното християнско " Училище на Завета " е било учредено през 2001 година от Презвитерианската черква на Завета в Нашвил, като там се образоват към 200 деца от предучилищна възраст до шести клас, излиза наяве от уеб страницата на образователното заведение. Миналата година в учебното заведение е била извършена обучителна стратегия за деяние при положение на поява на нападател с огнестрелно оръжие, заяви локална телевизия.

Тази година в Съединени американски щати е имало 89 учебни стрелби. Като учебна пукотевица се дефинира всеки случай, при който е създаден изстрел с оръжие на територията на учебно заведение, излиза наяве от информация от базата данни за учебни стрелби " Кей-12 ". Миналата година броят им е бил 303, като това е бил връх за базата данни, в която се документира информация още от 1970 година.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР