Полицията използва водни оръдия срещу демонстранти, протестиращи в центъра на

...
Полицията използва водни оръдия срещу демонстранти, протестиращи в центъра на
Коментари Харесай

Демонстранти излязоха по улиците в Берлин заради COVID мерките /снимки/

Полицията употребява водни оръдия против стачкуващи, протестиращи в центъра на Берлин против коронавирусните ограничавания, съобщи Асошиейтед прес.
До потреблението на водните оръдия се е стигнало, откакто множеството отказало да се вслуша в апелите на полицията да се придържа към обществена отдалеченост и всички да носят маски. Някои стачкуващи в отговор започнаха да хвърлят пиратки по полицията.
По-рано през днешния ден няколко хиляди стачкуващи, надуващи свирки и дрънкащи с тенджери, се събраха в центъра на Берлин, с цел да стачкуват против проектите на Ангела Меркел да даде на държавното управление пълномощия за усилване рестриктивните мерки, целящи да понижат разпространяването на болестта, съобщи Ройтерс.
Двете камари на немския парламент ще одобряват съответното законодателство в тази тенденция по-късно през днешния ден. Нормативните актове могат да разрешат на държавното управление да постанова рестрикции върху обществените контакти, както и да вкарва правила за носене на маски, за пиянство на алкохол на публични места, за затваряне на магазини и за прекъсване на спортни прояви.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР