Двама пътници и пилот излизат невредими от малък самолет, който

...
Двама пътници и пилот излизат невредими от малък самолет, който
Коментари Харесай

Ръкопляскане в контролната зала: Самолет се приземи успешно без колесник

Двама пасажери и водач излизат невредими от дребен аероплан, който е заставен да се приземи без колесник след механична щета на летище Нюкасъл в австралийския щат Нов Южен Уелс, съобщи Ройтерс.

Самолетът, Beach B-200 Super King, кръжи над летището в продължение на часове, като задачата е да изгори оптимално доста гориво, преди да кацне спешно, оповестява Nine News, филиал на CNN.

На фрагментите се вижда по какъв начин самолетът се доближава към пистата без задействан колесник, след което се приземява и се плъзга по асфалта, до момента в който спре. Автомобилите за незабавна помощ са били в подготвеност и на видеото се вижда по какъв начин посрещат самолета.

 Пациентът, превозен със аероплан „ Спартан “, е с химическо изгаряне и контузия на таза България 2 мин. Пациентът, превозен със аероплан „ Спартан “, е с химическо изгаряне и контузия на таза  Трети случай с Светът 3 мин. Трети случай с " Боинг " за два дни: Гумите на колесник се пукат при кацане (СНИМКИ и ВИДЕО)  Самолет кацна „ по стомах Светът 2 мин. Самолет кацна „ по стомах ": Пореден случай на „ Боинг " (ВИДЕО)  Експеримент с времето: Опити за предизвикателство на неестествен дъжд на летище Русе България 2 мин. Експеримент с времето: Опити за предизвикателство на неестествен дъжд на летище Русе  Пациентът, превозен със аероплан „ Спартан “, е с химическо изгаряне и контузия на таза България 2 мин. Пациентът, превозен със аероплан „ Спартан “, е с химическо изгаряне и контузия на таза  Трети случай с Светът 3 мин. Трети случай с " Боинг " за два дни: Гумите на колесник се пукат при кацане (СНИМКИ и ВИДЕО)  Самолет кацна „ по стомах Светът 2 мин. Самолет кацна „ по стомах ": Пореден случай на „ Боинг " (ВИДЕО)  Експеримент с времето: Опити за предизвикателство на неестествен дъжд на летище Русе България 2 мин. Експеримент с времето: Опити за предизвикателство на неестествен дъжд на летище Русе

Уейн Хъмфри от щатската полиция на Нов Южен Уелс похвали 53-годишния водач за сполучливото кацане, като съобщи, че никой не е потърпевш и пасажерите са съумели да се приберат вкъщи наред, написа Nine News.

Според него ръководещите самолета в контролната зала избухнали с овации, когато видели, че той се е приземил наред.

По разписание самолетът е трябвало да извърши 26-минутен полет от Нюкасъл до крайбрежния град Порт Маккуори, на към 400 км северно от Сидни.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР