Полицията издирва затворника – 48-годишния Борислав Ангелов Иванов, който е

...
Полицията издирва затворника – 48-годишния Борислав Ангелов Иванов, който е
Коментари Харесай

Извънредно! Ето го духналия затворник

Полицията търси пандизчията – 48-годишния Борислав Ангелов Иванов, който е избягал от външен неохраняем обект в Ловеч, в който работел. Иванов излежава 13-годишна присъда за блудства и обири и към този момент е изтърпял 7 година от наказването си.

Влязъл в пандиза през март 2011 година В началото на месеца той бил трансфериран на по-лек режим и имал право да работи. Тази заран в 10:30 ч. е постъпил сигнал, че мъжът липсващ от обекта. Той работел с още четирима пандизчии и почиствал халета в бившето млекопреработвателно дружество „ Сердика “. Служител на компанията, за която работел, забелязал, че Борислав Иванов.

Извънредно! Ново бягство на пандизчия!

Мъжът е на 48- години, той е междинен на растеж, с кафяви очи и къса, черна коса. Борис Иванов е с обикновено телосложение, продълговато, леко мургаво лице, верен нос, високо чело. На врата си има татус – алена целувка. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

От полицията приканват хората, които имат спомагателна информация за търсения, или го виждат, да алармират на тел. 112 или във всяко отделение на Министерство на вътрешните работи. Анонимността им е обезпечена.

От последните минути! Първа информация от управляващите за избягалия пандизчия, излежавал 13-годишна присъда



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР