Полицията издирва ученичка от Монтана, научи BulNews.bg. Nа 04.01.2018 г.

...
Полицията издирва ученичка от Монтана, научи BulNews.bg. Nа 04.01.2018 г.
Коментари Харесай

Споделете! МВР издирва момиче, изчезнало безследно след училище

Полицията търси ученичка от Монтана, научи BulNews.bg. Nа 04.01.2018 година 12-годишната Лиляна Кирилова е напуснала образователните занятията в Шесто СОУ в регионалния град и от този момент е в неопределеност, оповестяват от Министерство на вътрешните работи.
Момичето е оповестено за общодържавно търсене. За определяне на местонахождението й са извършени редица оперативно-издирвателни мероприятия - срещи с негови родственици и познати на територията на Монтана и община Лом, само че досега то не е намерено.
Лиляна Кирилова е живеела при дядо си в кв. „ Кошарник” в регионалния град. Тя е на забележимата възраст към 12-14 година, с растеж към 150-160 см, обикновено телосложение, права, черна, дълга коса, продълговато, мургаво лице, тънки вежди и дебели устни. В деня на изгубването си е била облечена в черен чеп, мрачно яке и бежови ботуши. Няма документи за идентичност.
Склонна е да лъже и да фантазира.
Умоляват се жителите, които могат да дадат информация за местонахождението й, да уведомят най-близкото Районно ръководство на Министерство на вътрешните работи или да подадат сигнал на тел. 112, както и на тел: 096 /396 500, 096 /396 491. Анонимността е обезпечена, твърдят от полицията.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР