Полицията издирва един от участниците в инцидента вчера в Мъглиж,

...
Полицията издирва един от участниците в инцидента вчера в Мъглиж,
Коментари Харесай

Полицията издирва участник в инцидента в ромската махала в Мъглиж

Полицията търси един от участниците в случая през вчерашния ден в Мъглиж , двама са арестувани. Това разгласи тази заран на конференция в Мъглиж старши комисар Георги Хаджиев, шеф на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Стара Загора.
 

Петима служители на реда пострадаха при профилирана интервенция нощес след 18.00 ч. в ромската махала в Мъглиж , която е осъществена по предписание на министъра на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов.
 
 Георги Хаджиев -директор на ОД на Министерство на вътрешните работи Стара Загора БГНЕС

Те са получили контузии по крайниците, обслужени са амбулаторно и няма заплаха за живота им. Целта на акцията е била задържане на лица, които по-рано денем оказали опозиция при осъществяване на инспекция, вследствие на което потърпевш чиновник на РУ-Казанлък.
 

Два сигнала за противозаконни надпревари с каруци сред две казанлъшки села Черганово - Юлиево са постъпили през вчерашния ден Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Стара Загора.-->
 
 БГНЕС

В събота починаха двама младежи при злополука на пътя Стара Загора - Казанлък , като съгласно една от версиите тя е провокирана от нелегално движеща се каруца без сигнализация на основния път, която е взела участие в надпреварата през вчерашния ден, удостовери старши комисар Хаджиев.
 
Той напомни, че при опит да се открият нарушителите служителите на реда срещат експанзия, един от ромите захапва служителя на реда за ръката, различен удря служители на реда с дъска зад тила.
 

Задържан е един от причинителите, само че при евакуиране от махалата група лица са почнали да хвърлят камъни по колоната от полицейски коли . По тях са нанесени материални вреди. Това наложило да бъде използвани физическа мощ по отношение на нападателите, както и помощни средства. Произведени са и няколко изстрела във въздуха.
 
 БГНЕС/ИВАН ЯНЕВ

Ситуацията е овладяна и публичният ред е възобновен . Полицейското наличие в град Мъглиж е засилено. По мотив случая в ромския квартал в Мъглиж е формирано досъдебно произвеждане. " Нулева приемливост към експанзия към служители на реда ", посочи старши комисар Георги Хаджиев.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР