Полицията и прокуратурата разкриха повече подробности за зверското убийство на

...
Полицията и прокуратурата разкриха повече подробности за зверското убийство на
Коментари Харесай

Разчлененият труп в Стара Загора е на млад мъж, още части са открити в дома на задържания

Полицията и прокуратурата разкриха повече детайлности за зверското ликвидиране на мъж, чието тяло беше разчленено в Стара Загора.
Още по тематиката
Сигнал за открит чувал с част от човешко тяло е получен предходната нощ на тел. 112. Чувалът е бил изхвърлен в резервоар край блок 26 в квартал " Три чучура-Север ", разгласи пред публицисти шефът на ОД на Министерство на вътрешните работи старши комисар Стоян Стоянов.

При сепариращата апаратура край с. Ракитница и в апартамент в бл. 26 са открити още елементи от тялото, търсят се други. Тепърва ще се открива дали в жилището е осъществено разчленяването на натрупа.

Жертвата е 42-годишен мъж , престъпно проявен, неосъждан. Тялото е разчленено, евентуално за прикриване на закононарушението, с изострен режещ предмет, изясни пред публицисти окръжният прокурор в Стара Загора Дичо Атанасов.

Домът на обвинения е претърсен, открити са материални доказателства по случая.

" Тези материални доказателства включват елементи от тялото му, както и предмети, които са употребявани за разчленяване ", посочи ст. комисар Стоянов.

Има обвинен 57-годишен мъж , също престъпно проявен, който е арестуван. Той и жертвата се познавали и били в естествени връзки. Нито един от двамата не е клошар, добави Дичо Атанасов, опровергавайки информация в медии.

Убитият работел в чужбина и преди няколко седмици се прибрал в Стара Загора.

" Извършителят към момента не е признал виновността си , събират се доказателства ", изясни Атанасов.

По думите на окръжния прокурор най-вероятно повода за жестокото закононарушение е от битов темперамент. Криминалисти допускат, че то е станало преди два дни в дома на килъра. Наказанието, което го грози, е от 10 до 20 години затвор.

Разследването продължава.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР