Полицейското управление на котелското село Градец ще се нанесе в

...
Полицейското управление на котелското село Градец ще се нанесе в
Коментари Харесай

Полицията в котелското с. Градец ще се нанесе в заведение на лихвари

Полицейското ръководство на котелското село Градец ще се нанесе в парцел, който е принадлежал на лихвари. С решение на държавното управление от 29 май парцелът, който е иззет от Комисията за противопоставяне на корупцията и за лишаване на нелегално добитото имущество (КПКОНПИ), ще бъде възложен на полицейското ръководство към Министерство на вътрешните работи – Котел.

Имотът съставлява имот от 585 кв. м. в който има солидна жилищна постройка на два етажа с магазин за хранителни артикули и бистро със застроена повърхност 132 кв. м. и и втори етаж, състоящ се от две спални, дневна, столова, кухня, баня с тоалетна и кулоар.

В последното решение на Административен съд София от февруари тази година, с което се дефинитивно се позволява конфискацията, няма имената на хората от които е лишен парцела. От решението на първото дело за конфискация от Окръжен съд в Сливен се схваща, че процедурата от КПКОНПИ за инспекция на сходство на приходите е почнала откакто Р.Н.Х. е сключил съглашение през 2010г. с Окръжен съд Сливен, което има силата на неоправдателна присъда за осъществено закононарушение по член 252, алинея 1. Това значи, че наказаният е правил нерегламентирани финансови покупко-продажби. От делото се схваща и че той е имал записана компания Едноличен търговец " Хубенови-Руси Хубенов ". На името на тази компания има публикуван лиценз за кръчма.

Кметът на Градец Ганка Миронска си спомни, че фамилията е било хванато с десетки непознати банкови карти, а парцелът им се намира на централата улица до моста. Тя не знаеше, че в селото им ще има ново полицейско ръководство. Сегашното се намира в разпадаща се постройка.

След инспекция на приходите на Руси Хубенов и фамилията му за интервала от 2003-2013 година съдът е открил, че приходите им са били 816 945.64 лв., а приходите от законни източници са в размер 789 873.92 лв. (в които е включен и банков заем от 587 700 лева.).
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР