Полицейските власти в Мурсия издирват три момчета, заподозрени, че са

...
Полицейските власти в Мурсия издирват три момчета, заподозрени, че са
Коментари Харесай

Три сестри изнасилени групово и без презервативи навръх Нова година

Полицейските управляващи в Мурсия търсят три момчета, обвинени, че са изнасилили три девойки от Съединени американски щати на възраст 18, 20 и 23 години в навечерието на 31-ви декември.

Трите девойки, които са сестри и са родом от щата Охайо, са подали недоволство в полицията, че са били полово насилени от три момчета, с които преди този момент са се срещнали в един бар.

Компанията решила да посрещне Новата година в жилището на един от обвинените, където е било осъществено закононарушението, написа пише 20 minutos, представен от bulgaros.ovh.

Според показанията на девойките, трите момчета ги убедили да отидат в жилището на едно от момчетата, с цел да си продължат купона. Там те били принудени да пият алкохол и по-късно изнасилени.

Тримата младежи са издирени и арестувани. Младежите не са употребявали презервативи, което улеснява следствието, са декларирали от полицията.

Едно от девойките съумяло да се измъкне от вкъщи на нападателите и да се обади в полицията.

Според информация на локалната преса една от сестрите е учила в университета в Мурсия, а останалите две са ѝ били пристигнали на посетители за новогодишните празници.

След неприятния случай девойките са били превозени в болница и прегледани от лекарски екип. Разследването по случая продължава.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР