Полицейските обиски в два имота, собственост на рапъра Пъф Деди

...
Полицейските обиски в два имота, собственост на рапъра Пъф Деди
Коментари Харесай

Безпрецедентна засада: Пъф Деди реагира остро след нахлуването в домовете му

Полицейските обиски в два парцела, благосъстоятелност на рапъра Пъф Деди (Шон " Диди " Комбс), са били " невиждана засада " и " жестоко потребление на мощ на военно равнище ", съобщи неговият юрист.

Къщите на Комбс в Лос Анджелис и Маями бяха претърсени от сътрудници на отдел " Разследване на националната сигурност " в понеделник.

Претърсванията са били свързани с следствие на федералните управляващи в Ню Йорк за трафик на хора за полова употреба, оповестиха през вчерашния ден американските осведомителни организации.

Federal agents on Monday raided homes in the Los Angeles area and Miami connected to Sean Combs, the hip-hop mogul also known as Diddy, as part of " an ongoing investigation. " Here's what to know about his career, controversies and legal disputes.
— The New York Times (@nytimes)
В първото изказване, оповестено от името на рапъра и музикален магнат след обиските в понеделник, неговият юрист Аарон Дайър съобщи: " Вчера имаше жестоко превишаване на военната мощ при осъществяването на заповедите за обиск в жилищата на господин Комбс.

" Няма опрощение за несъразмерната проява на мощ и неприязън, проявена от управляващите, нито за метода, по който бяха третирани децата и чиновниците му.

" Г-н Комбс в никакъв случай не е бил арестуван, а е разговарял с управляващите и им е сътрудничил.

" Въпреки медийните спекулации, нито господин Комбс, нито някой от членовете на фамилията му е бил задържан, нито пък опцията им да пътуват е била лимитирана по някакъв метод. Тази невиждана засада - съчетана с авансово координирано медийно наличие - води до прибързано прибързване с осъждането на господин Комбс и не е нищо повече от лов на вещици, учреден на неоснователни обвинявания, отправени в цивилен каузи.

" При нито едно от тези обвинявания не е открита наказателна или гражданска отговорност. Г-н Комбс е почтен и ще продължи да се бори всеки ден, с цел да почисти името си. "

Federal agents raided Sean “Diddy ” Combs’s homes in L.A. and Miami. Multiple outlets reported the raids are connected to a federal sex-trafficking investigation.
— New York Magazine (@NYMag)
Според NBC News три дами и един мъж са били разпитани от федерални чиновници в Манхатън по отношение на следствието за трафик на хора за полова употреба и спомагателни обвинявания в полово принуждение, подстрекателство и разпространяване на противозаконни опиати и огнестрелни оръжия.

През последните месеци 54-годишният американски музикален магнат е обект на няколко правосъдни каузи, в това число за полово посягане.

През февруари музикален продуцент подаде правосъден иск, в който твърди, че Комбс го е принуждавал да набира секс работнички и го е притискал да прави секс с тях.

Адвокатът на Комбс съобщи, че за тези изказвания " разполагаме с безапелационни, неоспорими доказателства, че изказванията му са цялостни неистини ".

Бившето протеже на рапъра и негова другарка, R&B певицата Cassie, го съди през ноември, потвърждавайки, че е била обект на трафик, обезчестяване, дрогиране и побой от страна на Комбс в продължение на 10 години.

В желае се споделя, че той я е принуждавал да прави секс с други мъже, до момента в който ги е снимал. Искът беше отдръпнат в деня след подаването му.

Също през ноември Комбс беше съден от Джоуи Дикерсън-Нил, която твърди, че той я е дрогирал и полово нападнал, когато е била студентка по логика на психиката в университета в Сиракуза през януари 1991 година, и е снимал нападението.

Но отхвърляйки изказванията като " измислени и недостоверни ", представител на звездата ги жигосах като " чисто улавяне на пари и нищо повече " . "

Друга от обвинителките на Комбс е жена, която твърди, че той " групово я е изнасилил " преди две десетилетия, откакто я е дрогарил, когато е била на 17 години.

The Department of Homeland Security raided multiple homes belonging to Sean “Diddy ” Combs on Monday as the hip-hop mogul faces several lawsuits over accusations including physical abuse, sexual assault and sex trafficking.
— The Washington Post (@washingtonpost)
Комбс отхвърля всички обвинявания.

В изказване през декември той дефинира изказванията като " отвратителни " и съобщи, че обвинителите му " търсят бърза заплата ".

" Нека бъда безусловно явен: не съм направил нито едно от ужасните неща, за които се твърди. Ще се боря за името си, за фамилията си и за истината ", сподели той.

Комбс е измежду най-влиятелните хип-хоп продуценти и изпълнителни шефове през последните три десетилетия.

Известен още като Puff Daddy и P Diddy, той построява една от най-големите хип-хоп империи, проправяйки пътека с няколко организации, свързани с името му.

Той е създател на Bad Boy Records и троент притежател на Грами, работил с няколко реализатори от най-високо равнище, измежду които Notorious BIG, Mary J Blige, Usher, Lil Kim, Faith Evans и 112.

Последният му албум, The Love Album - Off the Grid, беше публикуван предходната година, дни откакто Комбс беше отличен на премиите MTV VMA. Той беше номиниран за най-хубав напредничав R&B албум на февруарските награди " Грами ", на които той не участва.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР