Киев потвърди, че руските сили са поели частичен контрол над

...
Киев потвърди, че руските сили са поели частичен контрол над
Коментари Харесай

Русия засилва офанзивата си северно от Донецк

Киев удостовери, че съветските сили са поели непълен надзор над село Очеретине, намиращо се на северозапад от Авдеевка в Донецка област. Това бе началото на последната офанзивна интервенция на силите на Москва в района.

Докато украински медии упорстват, че украинските сили към момента имат " огневи надзор ", други източници настояват, че украинската защита " съвсем се е разцепила на половина и е пред сриване ".

Провалът да се удържи врага се дължи на острата липса на артилерийски снаряди, както и на противовъздушна защита на фронта, което разрешава на съветските военновъздушни сили да работят доста по-свободно от преди. Докато се чакат оръжията и боеприпасите от новия пакет с помощ от Съединени американски щати, се появиха опасения, че съветските офанзивни дейности могат да застрашат целостта на украинските позиции в Донбас.

Друг фактор, който спомага за това, е неналичието на персонален състав. Киев се пробва да реши дефицита с приемането на спорен закон за мобилизацията. В. " Ню Йорк таймс " написа, че този акт е признат не без напън от страна на Съединени американски щати, които упорстват Киев да " реши проблемите с наборната военна работа ".
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР