Ще работя с ПП, но само с доминиращата роля на

...
Ще работя с ПП, но само с доминиращата роля на
Коментари Харесай

Борисов: Ще работя с ПП само при доминираща роля на ГЕРБ - с наши министри и програма

Ще работя с Политическа партия, само че единствено с преобладаващата роля на ГЕРБ - с наши министри, с наша стратегия. В допълнение е и наш ред поради ротацията. Това разяснява пред публицисти в местността Рупите лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

" След тези нелепости, които приказват за договарянията, няма да се срещам с тях като водачи. Да си излъчат други преговорни екипи, и след изборите има разновидности, според по какъв начин ни подредят хората. Ние имаме обаче червени линии - с Денков не можем да приказваме, той лъже ", съобщи водачът на ГЕРБ.

" Добре, че Денков не стана министър на образованието. Този човек през вчерашния ден е споделил нещо, което ни връща във времето на пердах с пръчки на учениците ", добави той.

" Винаги сме работили с Движение за права и свободи през годините, тъй като те са систематични ", посочи водачът на ГЕРБ.

Западът знае коя е мощната и систематична партия. Разбира се, че с " Продължаваме промяната - Демократична България " ще работя, само че не с тяхната, а с преобладаващата мощ и власт на ГЕРБ, разяснява Борисов. " Аз оставям врата за всички, с цел да мога да беседвам ", добави Борисов.

Вместо да споделят " ГЕРБ направиха положително, бихме могли да създадем дружно повече положително ", те стартират да приказват всеки ден нелепости, сподели още той. 

Борисов съобщи, че на идния избор " съперник " на ГЕРБ ще са " проруските партии " като " Възраждане " и Българска социалистическа партия.

" Това е нашата алена линия, ние сме проевропейска партия ", уточни Борисов. 

" Всеки документ се пращаше на Лена Бориславова да го ревизира и да каже. Те почват да се питат, чакаш ден и половина, с цел да мине всичко ", разяснява още Борисов.

" Ние нито един път не сме се изказали против  „ Продължаваме промяната – Демократична България “, добави водачът на ГЕРБ.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР