Полицейски служители са заловили голямо количество наркотик при спецакция, информираха

...
Полицейски служители са заловили голямо количество наркотик при спецакция, информираха
Коментари Харесай

Видински ченгета претършуваха "Голф" и ето какво намериха СНИМКИ

Полицейски чиновници са заловили огромно количество опиат при спецакция, осведомиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Видин. На 28 декември е била извършена профилирана полицейска интервенция против наркоразпространението в района.

По пътя Иново – Видин униформени са спрели за инспекция лек автомобил „ Фолксваген Голф “. Немското возило е било ръководено от 23-годишен видинчанин. В колата пътували още двама поданици на крайдунавския град – на 27 и 41 години, написа "Булнюз ".



При осъществено претършуване, в жабката на „ Голф “-а, служителите на реда са разкрили найлонов плик с бели бучки и прахуляк. Веднага е бил изработен полеви наркотест на веществото. Взетата проба е реагирало позитивно на амфетамин. Общото количество на открития опиат възлиза на 700 грама.

Първоначално водачът и двамата пасажери са били арестувани с полицейска мярка за период до 24 часа. Вчера обаче, задържането на лидера и по-младият му компаньон, е удължено с прокурорско разпореждане за период до 72 часа.

Работата на проверяващите по формираното досъдебно произвеждане продължава под управлението на наблюдаващ прокурор.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР