Полицейски служители са хванали трима пияни шофьори, съобщиха от областната

...
Полицейски служители са хванали трима пияни шофьори, съобщиха от областната
Коментари Харесай

Ченгета следят за пияни шофьори във Врачанско, спипаха 3-ма за ден

Полицейски чиновници са хванали трима пияни водачи, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Враца.
Един от нарушителите е бил открит през вчерашния ден, в 8.30 часа сутринта, при инспекция на улица в регионалния град. Оказало се, че 28-годишен лидер е подкарал колата си след почерпка, като при проба с дрегер, той отчел 1.07 промила. Съставен е акт по Закона за придвижване по пътищата.
При различен случай, в 22.25 часа, в село Липница униформени ревизирали лек автомобил „ Опел “, ръководен от 28-годишен гражданин на село Търнава. Установено е, че лидерът е недееспособен и кара след приложимост на алкохол - 1.42 промила. Регистрационните табели са свалени, а по случая е формирано е бързо полицейско произвеждане.
През миналата нощ, в 5.10 часа във Враца, бил спрян за инспекция лек автомобил “Фолксваген “, ръководен от 24-годишен юноша от града. Последвалата проба за приложимост на алкохол посочила, че той е протегнал ръка към чашката преди да подкара колата си. Дрегерът отчел 1.42 промила. Образувано е бързо полицейско произвеждане, а лицето е арестувано в районното ръководство във Враца.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР