Полицейски служители, които реагираха на смъртоносната стрелба в училище в

...
Полицейски служители, които реагираха на смъртоносната стрелба в училище в
Коментари Харесай

Докладът на Министерството на правосъдието на САЩ открива „каскадни провали“ по време на стрелбата в Uvalde

Полицейски чиновници, които реагираха на смъртоносната пукотевица в учебно заведение в Uvalde, Тексас, „ не демонстрираха неотложност “ при основаването на команден пункт и не съумяха да третират убийствата като обстановка на деен стрелец, съгласно отчет на Министерството на правораздаването на Съединени американски щати.

Докладът, оповестен в четвъртък, разпознава „ каскадни провали “ при оправянето на правоприлагащите органи с едно от най-смъртоносните кланета в учебно заведение в американската история.

Докладът на Министерството на правораздаването, най-изчерпателното федерално отчитане на инцидентната полицейска реакция на стрелбата в началното учебно заведение Роб, разпознава голям набор от проблеми от несполучлива връзка и водачество до несъответстваща технология и образование.

Федералните чиновници споделят, че тези проблеми са съдействали за това, че рецесията е траяла доста по-дълго, в сравнение с би трябвало, даже когато ужасени възпитаници в класните стаи са се обаждали на 911 и агонизирани родители са молели чиновниците да влязат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР