Полицейски служител изнасили 35-годишната си дъщеря. Ужасяващият инцидент е станал

...
Полицейски служител изнасили 35-годишната си дъщеря. Ужасяващият инцидент е станал
Коментари Харесай

Полицай превъртя заради предстоящото си пенсиониране и изнасили дъщеря си

Полицейски чиновник изнасили 35-годишната си щерка. Ужасяващият случай е станал в полицейски сектор в Индия, заяви „ Индипендънт “. Изданието показва, че 58-годишен еднообразен в северната индийска провинция Утар Прадеш е насили полово щерка си, тъй като го „ предизвикала “.
Старшината е бил на дни от пенсионирането си, когато е бил задържан от силите за сигурност. Освен това е упрекнат и в побой над брачна половинка на 35-годишната си щерка.

Насилената жена разкри, че като по-малка също е била изнасилвана от своя татко. „ Смятах, че татко ми се е трансформирал през годините, само че съм бъркала “, разкри жертвата.

Източници разкриха, че полицейският чиновник е признал за дейностите си. Няма информация по какъв начин тъкмо щерка му го е предизвикала. По случая се води следствие.

Десетки хиляди случаи на обезчестяване стават всяка година в азиатската страна. По статистика на управляващите за 2015 година са регистрирани 34 000 сходни закононарушения. Много обаче остават на „ мрачно “, тъй като жертвите се притесняват да подадат сигнал в полицията.

Източник: Факти.бг
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР