Полицейска спецоперация срещу битовата престъпност и купуването на гласове се

...
Полицейска спецоперация срещу битовата престъпност и купуването на гласове се
Коментари Харесай

Полицията провежда акции също в Раковски и Петрич

Полицейска спецоперация против битовата престъпност и пазаруването на гласове се организира и в Раковски. Това стана ясно от брифинг на полицията в града.

За корпоративен избор също се правят инспекции, изключително където има огромно ромско население. Данни за нови схеми все още няма.

Обект на инспекция са и хранителни магазини. Те ще бъдат проверявани по всички линии- за акцизни артикули, за изискуеми неща, които ревизират от БАБХ, съществуване на касови апарати и други.

Засега няма арестувани на територията на Раковски. Образувани са към 40 акта за открити административни нарушавания, към 30 фиша по Закона за придвижването по пътищата.

По информация на БНР акция тече и в Петрич, където са арестувани 7 лица. До 10.30 ч. през днешния ден са тествани 5 адреса в града и 56 автомобила, оповестяват от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Припомняме, по-рано стана ясно, че където са задържани общо четирима души. В Монтанско също тече инспекция против битовата престъпност и нарушавания на изборния развой.
 Министерство на вътрешните работи ревизира за платен избор и в Монтанско
Министерство на вътрешните работи ревизира за платен избор и в Монтанско

В интервенцията вземат участие екипи на жандармерията и данъчни инспектори от РЗИ
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР