Полицейска операция за противодействие на разпространението на наркотични вещества е

...
Полицейска операция за противодействие на разпространението на наркотични вещества е
Коментари Харесай

Мъж и две жени задържани при спецакция в Добрич

Полицейска интервенция за противопоставяне на разпространяването на наркотични субстанции е извършена на територията на ОДМВР – Добрич от чиновници на секторите "Противодействие на престъпната престъпност “ в ОДМВР, Първо и Второ районно управление (на МВР) в Добрич, бранш "Пътна полиция “ и Зонално Жандармерийско Управление – Варна.

В хода на подхванатите дейности, на надзорен пункт по основния път Варна – Добрич, в региона на село Стожер е спрян лек автомобил БМВ с варненска регистрация. При претърсването на автомобила, в купето е открита торба със суха тревна маса, реагирала при полевия наркотест на канабис, общо 850 грама. На място са арестувани трима - 30-годишен мъж и две дами – на 22 и 23 години, от Варна. По случая е формирано бързо полицейско произвеждане по чл.354а, ал.1 от Наказателен кодекс. При осъществената инспекция на лидера на автомобила е открито, че той кара след използването на опиати, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

При последвалите процесуално-следствени дейности, в жилището на мъжа във Варна са открити 400 грама марихуана, 300 грама амфетамин, 3 везни, опаковъчна машина и други На 1 април, след импортирано искане от прокуратурата, Добричкият областен съд е постановил най-тежката мярка за неотклонение "задържане под стража “ за 32-годишния мъж.

Реализираните полицейски дейности са следени и ръководени от Окръжна прокуратура Добрич.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР