Полицейска акция за противодействие на престъпността и опазването на обществения

...
Полицейска акция за противодействие на престъпността и опазването на обществения
Коментари Харесай

Мащабна спецакция в Перник, извършват проверки на коли в целия град

Полицейска акция за противопоставяне на престъпността и опазването на публичния ред се организира на територията на ОДМВР - Перник. В интервенцията са включени сили на Криминална, Икономическа и Охранителна полиция при регионалната дирекция и представители на дирекция " Жандармерия ". Изградени са и 10 краткотрайни контролно-пропускателни пункта, ситуирани на основни места в района.

Основните акценти в инспекциите са свързани с закононарушения против личността и собствеността на жителите, кражбите и автокражбите, притежанието и разпространяването на опиати, надзор на водачите за недееспособност, ръководство след приложимост на опиати и алкохол, както и съблюдаване на скоростните режими.

Към 11:00 ч. са тествани 27 моторни транспортни средства и 31 лица. Установен е 40-годишен перничанин, седнал зад кормилото на лек автомобил след приложимост на амфетамин и бензодиазепин. Мъжът е арестуван за до 24 ч. с полицейска заповед. Водач на различен лек автомобил е с изминал годишен механически обзор. Задържан е и мъж, употребявал платежен инструмент без единодушието на титуляра. Обобщени резултати от спецоперацията ще бъдат предоставени в късния следобяд.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР