Полицаят, хванат да превозва над 30 нелегални мигранти, остава в

...
Полицаят, хванат да превозва над 30 нелегални мигранти, остава в
Коментари Харесай

Полицаят, хванат да превозва мигранти, остава в ареста

Полицаят, заловен да транспортира над 30 незаконни мигранти, остава в ареста. Взетата мярка за неотклонение бе прегледана от районния съд в Пловдив, заяви.

По време на задържането 23-годишният Денислав Борисов е бил облечен с полицейска униформа , показал е служебната си карта и е помолил сътрудниците си да не го ревизират, означи в правосъдната зала прокурор Георги Коджаниколов. 

Адвокат Надежда Римпева изиска по-леката мярка - домакински арест , като се стимулира с нуждата от грижи за възрастните родственици на арестувания . Тя означи, че Борисов няма престъпно минало и е готово да спомага, а не да пречи на следствието. 

Младият служител на реда от Перник бе арестуван да транспортира микранти по автомагистрала " Тракия " край Пловдив на 4 януари. Бусът с бежанците бил съпровождан от две пилотни коли за защита. За да бъдат откарани до сръбската граница мигрантите плащали по 400 лв. на човек. От Министерство на вътрешните работи оповестиха, че залавянето на служителя и разкриването на каналджийската група е станало след предварителна разработка.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР