Полицай получи доживотна присъда във Великобритания за това, че е

...
Полицай получи доживотна присъда във Великобритания за това, че е
Коментари Харесай

Доживотен затвор за полицай, склонявал деца да му изпращат голи снимки

Полицай получи доживотна присъда във Англия за това, че е склонил десетки млади девойки да му изпращат техни голи фотоси, предаае ФШУ.

24-годишният служители на реда Люис Едуардс е признал за 162 случая на полови закононарушения против деца. Момичетата, които набелязвал, били сред 10 и 16-годишни.

В обществените мрежи се представял за младеж. От 2019 година до залавянето му през февруари 2023 година склонил повече от 200 девойки да му изпратят свои фотоси. След това започвал да ги изнудва да му изпращат още, а в случай че откажат – щял да ги популяризира.

Някои от жертвите го умолявали да спре, само че той продължавал с изискванията към тях.

„ Видно е, че той е получил освен задоволство от закононарушенията, само че и се е наслаждавал на властта си и контрола, които е имал върху младите девойки “, споделя съдията в претекстовете си.

Едуардс е получавал фотоси и до момента в който е бил на работа в полицията в Южен Уелс. Детективите откриват, че той употребява криптирани устройства. Имал е и " управление за изнудване ".

„ Престъпленията, осъществени от Люис Едуардс, са ужасяващи и обществото ще бъде толкоз шокирано и отвратено, колкото и ние – тези закононарушения са осъществени от настоящ служител на реда “, сподели Дани Ричардс от управлението на полицията в Южен Уелс.

„ Той е нанесъл съществени вреди на жертвите, на техните фамилии, на роднините им “, добавя съдията.

Доверието в полицията във Англия спада през последните години поради серия кавги, свързани със чиновници на реда.

Полицията в Лондон отвори за наново разглеждане тъжби против 1100 служители на реда и чиновници, подавани през последното десетилетие.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР