Полицай е бил намушкан с нож в ромския квартал в

...
Полицай е бил намушкан с нож в ромския квартал в
Коментари Харесай

Полицай е намушкан с нож в ромската махала на Казанлък

Полицай е бил намушкан с нож в ромския квартал в местността „ Казмера “ в Казанлък. Информацията бе доказана от шефа на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Стара Загора старши комисар Лазар Христов.

Около 15,22 часа през днешния ден на дежурната част на РПУ-Казанлък е получена информация за потърпевш служител на реда. Установено е, че малко преди този момент двама чиновници на Министерство на вътрешните работи са посетили адрес в околност „ Казмера “ с цел приканване на разположение по досъдебно произвеждане. Мъжът обаче не е бил установен на адреса си.

По първична информация около полицаите са се събрали група мъже от квартала, като след джука забележка, единият от тях е нападнал униформените. Един от служителите на реда е намушкан и е транспортиран по неотложност от екип на Спешна помощ в Университетската болница в Стара Загора. Предстои му интервенция.

При извършените бързи заградителни мероприятия е арестуван причинителят на закононарушението – 20-годишен мъж, престъпно проявен. Извършва се оглед на местопроизшествието.

Образувано е досъдебно произвеждане.

 

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР