Полицаите, съпътствали автомобила на Димитър Любенов, който причини в София,

...
Полицаите, съпътствали автомобила на Димитър Любенов, който причини в София,
Коментари Харесай

Ставаме жалки: Прокуратурата пак обясни за катастрофата на Околовръстното

Полицаите, съпътствали автомобила на Димитър Любенов, който аргументи в София, са пътували до него до региона на пътния случай, оповестява Българска национална телевизия.

На запис от камери се вижда по какъв начин в региона на пътното произшествие полицейската кола дава на заден ход. След подадения сигнал на тел. 112 въпросният полицейски патрул първи се връща на мястото на злополуката като непосредствен в региона.

Според показания на Димитър Любенов, преди да се качи зад кормилото, той им е дал 200 лв., с цел да го съпроводят.

Софийската градска прокуратура изясни дейностите на държавното обвиняване по отношение на следствието на над причинителя на злополуката на Околовръстното, при която почина френски жител, а тежко пострада брачната половинка му.

Брифингът е в отговор на Иван Демерджиев, че прокуратурата е отказала задържането на служители на реда, свързани с случая.
 Прокуратурата не е открила полицейски чадър над джигита от Околовръстното
Прокуратурата не е открила полицейски чадър над джигита от Околовръстното

Въпреки че Димитър Любенов има 35 фиша за превишена скорост

Административният началник на Софийската градска прокуратура Илиана Кирилова отхвърли обвиняванията и акцентира, че о бразуваното следствие против униформените е иницирано от държавното обвиняване , което се е самосезирало след изявления в медиите и се е обърнало към " Вътрешна сигурност ".

Наблюдаващ прокурор е прегледал записите от камерите дружно с сътрудниците си от Министерство на вътрешните работи. Въпреки че на тях се вижда придвижването на полицейската кола, не се разпознават хората, които са в нея.
 Демерджиев на финала на мандата пита по кое време прокуратурата ще се почисти
Демерджиев на финала на мандата пита по кое време прокуратурата ще се почисти

Установено е коя партия давала пари за пазаруване на гласове, заяви вътрешният министър

В случая прокурорът е решил, че няма по какъв начин да вземе мярка задържане за 72 часа, тъй като няма по какъв начин да повдигне обвиняване на база единствено видяното от записите , без докладна на Министерство на вътрешните работи и без GPS, разясни Кирилова.

От " Вътрешна сигурност " предложили да изпратят отчет с GPS данни, посредством които да разпознават чиновниците на реда. След приемането на отчета са изпратени следователи за следващи дейности.

" Крайно е неприятно, ставаме жалки несъмнено в очите на хората и медиите с тези прехвърляния на отговорност сред институциите. Защо да ги крием ние служителите на реда? ", запита Кирилова.
 Прокуратурата отхвърли обвиняванията на Демерджиев
Прокуратурата отхвърли обвиняванията на Демерджиев

Не дават отговор на истината и обстоятелствата по делото и не кореспондират с плануваните изисквания
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР