Полицаите от Исперих задържаха дрогиран шофьор, откриха и наркотици в

...
Полицаите от Исперих задържаха дрогиран шофьор, откриха и наркотици в
Коментари Харесай

Задържаха дрогиран шофьор в Исперих, друг катастрофира в Кубрат при опит за бягство от полицията

Полицаите от Исперих задържаха дрогиран водач, откриха и опиати в колата. Друг водач самокатастрофира в Кубрат при опит да избяга от полицията.

Микс от опиати разкриха служителите на реда от Исперих при профилирана интервенция за противопоставяне на разпространяването на дрога. На 30 декември е спрян джип, ръководен от 21-годишен водач от село Драгомъж, в който е пътувал и различен мъж на 21 години от село Райнино.

Установено е, че лидерът е използвал метамфетамин. При последвалото претършуване на автомобила са открити 17 джъмпера с тегло 10 грама с друго по цвят прахообразно вещество, реагиращи на опиум, разнообразни по цвят таблетки екстази с общо тегло 26 грама, пликчета с тегло 8 грама с екстази и ръчно свита цигара канабис, владеене на пасажера. Двамата мъже са арестувани.

В Кубрат пък е арестуван пийнал водач, който се опитал да избегне полицейска инспекция. Водачът не спрял при подадения звуков и светлинен сигнал, а дори ускорил. Завил надясно в първата пресечка и достигайки до кръстовището полицейските чиновници видели, че автомобилът е самокатастрофирал, при което е изкъртил поставения на тротоара знак „ Стоп “. 32-годишният водач е дал позитивна проба за алкохол, дрегерът е отчел 1,76 промила. Мъжът е арестуван.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР