Полицаи заловиха надрусан да юрка колата си из Козлодуй и

...
Полицаи заловиха надрусан да юрка колата си из Козлодуй и
Коментари Харесай

Полицаи заловиха дрогиран да върти волана в Козлодуй, оставиха го да върви пеша

Полицаи заловиха надрусан да юрка колата си из Козлодуй и го оставиха да върви пешком, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи във Враца.
Случката е от тази нощ. Около 1 часа по време на профилирана полицейска интервенция, патрул спрял за инспекция лек автомобил „ Волво Ц 60”. Колата била ръководена от А. Б. на 33 години, гражданин на атомния град.
Униформените създали на водача инспекция за приложимост на упойващи субстанции, като уредът отчел позитивен резаултат – лидерът бил под въздействието на амфетамин. При инспекция в масивите на КАТ било открито още, че свидетелството за ръководство на моторно транспортно средство е със статус „ отнет” от 17.07.2018г. Полицаите свалили и лишили регистрационните номера на автомобила.
На 33-годишния мъж са формирани два акта по закона за придвижване по пътищата и закона за персоналните данни, протокол за предизвестие и му е публикуван ваучър за здравно проучване. Дрогираният е съпроводен до филиала за незабавна здравна помощ в Козлодуй, където в наличието на доктор отказал да даде кръв за лабораторен разбор.
Лицето е арестувано за период от 24 часа. По случая е формирано бързо произвеждане.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР